26 tammikuuta, 2014

Avaruusjuhlien tarjoiluideat

Alkuvuosi on synttäreiden luvattua aikaa. Monessa kodissa pohditaan näinä päivinä juhlateemoja, tarjoiluja ja ohjelmaa. Teeman valitseminen juhliin helpottaa järjestelytyötä, silloin leikit ja tarjoilut saavat punaisen langan, joka on lapsista erityisen hauskaa. Vieraita voi pyytää myös pukeutumaan teeman mukaisesti! Tänään tarjoilemme ideoita avaruus -teemajuhliin, olkaa hyvät.

Avaruuden kummajaiset kutsuvat kohti ihmeellisiä seikkailuja! Avaruusjuhlissa Mehubileiden avaruusolio Otus johdattaa lapset erilaisten leikkien ja tehtävien muodossa tutkimusmatkalle, jonka aikana mm. ihmetellään eri planeettojen elämää, metsästetään tähtiä, kokeillaan kuukävelyä ja jännitetään mustaa aukkoa. Iloiseen juhlatunnelmaan kuuluvat tietysti myös teeman mukaiset tarjoilut, joihin tässä helppoja vinkkejä!


Tähtileivät rakennettiin painamalla leipäpaloista erikokoisia tähtiä piparimuotin avulla ja kasaamalla niitä kahteen kerrokseen. Suuremmille ja pienemmille tähdille valittiin erivärisiä juustoja. Leivät kannattaa voidella ja juustopalat levittää ennen tähtien leikkaamista.

 
Hopeinen tikkuplaneetta on ikivanha idea, mutta miksei yhä käyttökelpoinen. Kaali vuorataan foliolla ja koristellaan coctail-tikuilla, joiden päässä on tarjolla erilaisia herkkupaloja.

  
Vihreä booli on sekoitettu päärynmehutiivisteestä, kivennäisvedestä ja Spritestä! Carambolasta leikatut siivut näyttävät tähdiltä.

 

 Näitä on hyvä napostella!

Jälkkäripöydässä komeilee aurinkokunta - kakku vuorataan auringonkeltaisella kermavaahdolla ja railakkaan värisen kuppikakut kuvastavat eri planeettoja!

 Ja avaruusjuhliin varataan ohjelmaa tietenkin Mehubileiltä! www.mehubileet.com



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti